Een sample bestellen

Een sample bestellen

Vul het bestelformulier in


Let op! Dit formulier werkt niet meer. Lichtzwaard is begin 2018 gestopt met de lasersnij- en graveerservice. Laat uw ideeën voortaan uitwerken door Laserbeest (www.laserbeest.nl)

ContactgegevensVerzendgegevens
Ik wil graag de volgende samples bestellen:

(€ 1,- per stuk)
captcha

* verplichte veldenOpmerkingen


Via dit bestelformulier kunt u eenvoudig samples naar keuze aanvragen. Handig als u het moeilijk vind om het juiste materiaal te kiezen, of graag in het echt wilt zien hoe de gravure op een bepaald materiaal eruitziet.

Onze samples hebben een afmeting van 50×50 mm en zijn voorzien van gravure (Lichtzwaard logo + tekst). Dit geeft een goed beeld van de structuur en kleur van het materiaal, verkleuring van de snijranden, kleur van de gravure, etc. De samples zijn gemaakt zonder gebruik te maken van de extra optie beschermfolie, vandaar dat er op bepaalde materialen rook- en reflectieaanslag aanwezig is.

Alle samples uit onze voorraad materialen zijn verkrijgbaar in de populairste diktes en kleuren. Overige samples zijn beperkt verkrijgbaar. Alleen de meest aangevraagde materialen staan in dit bestelformulier.

U kunt altijd contact met ons opnemen indien u graag een ander sample wilt bestellen. Of bekijk eerst eens onze materiaalfoto’s.


Materiaalfoto’s


Prijsinformatie

Alle samples kosten 1 euro per stuk (incl. btw) en worden gratis verzonden.

magneetsticker_geborsteld goud-zwart

Voorbeeld sample – magneetsticker goud